Interieur

Waarom zou je voor marmer moeten kiezen?

Marmer is een natuursteen die zich kenmerkt door zijn prachtige uitstraling. Marmer heeft duizenden jaren in de natuur gelegen en is gegroeid door de weersinvloeden. Dit zorgt ervoor dat het een sterk materiaal is wat bijna onverwoestbaar is. Het enige waar je op moet letten is dat je chemische middelen, dranken of andere vervuilende vloeistoffen meteen af gepoetst worden. Anders wordt dit in het marmer getrokken. Je kunt het makkelijk onderhouden met water of biologisch schoonmaakmiddel. Het vraagt dus weinig onderhoud waardoor je maximaal kunt genieten van bijvoorbeeld een marmeren eettafel of vloer.

Voor welke producten wordt marmer gebruikt?

Vandaag de dag zien we Marmer in steeds meer producten terugkomen. Het is een uniek product wat dus nooit precies hetzelfde is als in een ander huishouden. Dit is dan ook een reden dat mensen ervoor kiezen om tegels van marmer te nemen. Daarnaast kan het bad in de badkamer ook gemaakt worden hiervan. Tevens zijn er ook veel eettafels met een marmeren blad daarop. De mensen die veel te besteden hebben kiezen zelfs voor een vloer die hiervan gemaakt is. Dit omdat het goed tegen stoten kan en weinig onderhoud nodig heeft. Natuurlijk speelt het ook mee dat dit materiaal in veel kleuren beschikbaar is, maar toch een unieke uitstraling heeft. Ook is er maar een lage CO2-uitstoot waardoor het vele malen  beter is voor het milieu. Je draagt dus ook bij aan het verlagen van de CO2-uitstoot waardoor het klimaat minder gaat opwarmen.

Marmer meten

Voordelen van een marmeren eettafel

De Marmeren eettafel is een eyecatcher in je keuken of woonkamer. Marmer is een natuurproduct wat duizenden jaren in de natuur heeft gelegen om zo zijn prachtige schoonheid te krijgen. Ook heeft het een unieke structuur die nooit precies hetzelfde eigenlijk net zoals je bij hout ziet. Vaak zijn het donkere bladen met witte of gouden strepen er doorheen, maar het kan ook zijn dat je voor wit met zwarte strepen kiest. Door de jaren heen zijn er steeds meer kleuren bijgekomen waaruit je kunt kiezen. Mensen die bij jou komen eten zullen versteld staan van de pracht van deze tafel. Als je klaar bent is hij ook zo schoon waardoor je nog lekker een drankje met z’n allen kunt drinken.

Wie kiezen er voor een marmeren vloer en waarom?

De Marmeren vloer is door de jaren heen steeds populairder geworden. Het is een slimme zet om hierin te investeren, want meestal gaan ze meer als 75 jaar mee. Je zou dus kunnen zeggen als je een huis koopt en deze vloer legt dat je er levenslang van kunt profiteren. Daarnaast kan het ook de waarde van je woning bij een verkoop verhogen. Naast dat deze vloeren in huis worden gebruikt zie je ze ook veel bij bedrijven. Dit komt omdat ze goed te onderhouden zijn en er maar weinig tijd aan besteed hoeft te worden. Vaak is het al voldoende om deze vloeren te reinigen met lauwwarm water. Echter kun je voor de frisse geur natuurlijk ook een biologisch schoonmaakmiddel gebruiken.

Ook interessant voor jou

Menu